Overzicht accommodaties
Zonnedauw - Luxe vakantievilla voor 6 personen

Vakantievilla “Zonnedauw” biedt ruimte voor 6 personen en bestaat uit twee verdiepingen. In deze luxe bungalow beschikt u over drie ruime slaapkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt en twee op de verdieping. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer met open haard, breedbeeld TV  en een overdekt terras, keuken met vaatwasser en magnetron, badkamer met ligbad en een toilet.

Kornoelje - Luxe vakantievilla voor 8 personen

Vakantievilla “Kornoelje” is geschikt voor 8 personen en bestaat net als de villa “Zonnedauw” uit twee verdiepingen. Type “Kornoelje” heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de eerste verdieping. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer met open haard, breedbeeld TV en een overdekt terras, een keuken met vaatwasmachine en magnetron.

Finse Bungalows op de Brabantse Wal

De houten Finse bungalows op Bungalowpark Familyland zijn bijzonder sfeervol en bevatten alle comfort voor een fijne vakantie.

Direct vanuit de vakantievilla de natuur in. Wat kunt u zich nog meer wensen?

Kampeerplaatsen op het toerveld

Houdt u van kamperen? Het toerveld van Familyland biedt ruime kampeerplaatsen van 180 m² met 4 ampère stroomaansluiting. Het grote aanbod faciliteiten maakt Familyland tot de unieke camping in West Brabant.

De trekkershutten van Familyland

Naast de toerplaatsen staan twee trekkershutten, welke per nacht te huren zijn. Een trekkershut is ideaal als tussenstop of rustpunt voor diegenen die van de ene naar de andere camping in Brabant (of heel Nederland) willen trekken. Of als u op fietsvakantie bent en even geen zin hebt om de tent op te zetten.